کاربر گرامی  خوش آمدید ... ( ورود | ثبت نام     )
  • 148
  • 1454 مرتبه
مگنت کارتریج و کاربرد آن

مگنت کارتریج و کاربرد آن

یک شنبه 08 مرداد 1402

 مگنت کارتریج چیست؟  

 

  نحوه عملکرد در کارتریج چیست؟

 

علائم خرابی مگنت در کارتریج چیست؟

 

مگنت (magnet) در زبان لاتین به معنای آهنربا است و در فرآیند چاپ در کارتریج نقش به سزایی در کیفیت دارد.در واقع مگنت کارتریج یک قطعه استوانه ای شکل مشکی رنگ است که در قسمت ورودی مخزن تونر قرار دارد. در واقع مگنت با خاصیت آهنربایی که دارد تونر را باردار کرده و جذب خود میکند و با چرخش تونر جذب شده رو به درام انتقال میدهد ، بطور خلاصه در قسمت هایی که درام دارای بار مثبت است تونر میریزد.

 

ساختار مگنت و کارکرد قطعات بکار رفته

در واقع مگنت در قسمت ورودی مخزن تونر قرار گرفته و تونر را با تکنولوژی ساختی که دارد جذب خود کند مگنت از جنس یک لوله فلزی ساخته شده است که درون آن  یک شافت فلزی یا مغزی آهنربا قرار گرفته است. گاهی اوقات ممکن است این مغزی در همه مدل ها نباشد.در واقع شافت مگنت یک آهنربا بوده که اگر از قسمت طول به دو قسمت تقسیم شود نیمی از آن قطب مثبت و نیم دیگر آن قطب منفی است.

 

 

سه کار کلیدی مگنت در کارتریج

همانطور که پیشتر اشاره کردیم عملکرد دقیق انتقال تونر از مخزن به کاغذ را مشاهده میکنید که توسط مگنت جذب شده و به درام کارتریج که توسط لیزر باردار شده می رسد.




 

چه زمانی نیاز به تعویض مگنت کارتریج است؟

مگنت هم مانند سایر قطعات کارتریج یک قطعه مصرفی محسوب می شود و بعد از گذر زمان و استفاده از پرینتر عمر این قطعه نیز به پایان می رسد و نیاز به تعویض آن دارید. در قسمت زیر برخی از علائم یک مگنت مستهلک رو معرفی کردیم:

  • وجود نقاط سفید رنگ در چاپ که نشان از عدم انتقال درست تونر به درام است
  • چاپ های کمرنگ ، ممکن است چاپ شما گاهی کمرنگ باشد که همیشه این ایراد از قطعه مگنت نیست ممکن است سطح تونر کاهش پیدا کرده باشد یا عمر درام نیز به پایان رسیده باشد
  • مشاهده خطوط تیره و روشن بر روی کاغذ ، البته این مشکل صرفا برای مگنت نیست ممکن است عمر درام کارتریج به پایان رسیده باشد.
  • چاپ یک در میان ، گاهی اوقات اتصال مگنت خم یا کج باشد در اینصورت نیروی الکتریکی مضاعفی به او وارد می شود و باعث شود یکی در میان صفحه چاپ شود. 

 

نحوه سرویس کردن مگنت کارتریج

سرویس کردن مگنت کارکرد مگنت را افزایش داده و باعث افزایش کیفیت چاپ نیز می شود.برای سرویس کردن مگنت لازم است که با یک پنبه آغشته به الکل غلطک مگنت را چند بار تمیز کنید. تمیز کردن سطح مگنت از تونر های قدیمی که از قبل جذب مگنت شده باعث افزایش دو برابری خاصیت مغناطیسی کیفیت چاپ می شود. این کار را بهتر است هنگام شارژ مجدد کارتریج انجام دهید.

در قسمت انتهایی مگنت کارتریج بوش مگنت وجود دارد که تسهیل حرکت مگنت را به عهده دارد ، برای بهبود بخشیدن به حرکت مگنت بهتر است به قسمت انتهایی بوش کمی گریس سفید زده شود که با این انجام کار حرکت مگنت روان تر خواهد شد.

 

مراحل ساخت مگنت در کارخانه






 

0
ثبت سفارش
تعداد
عنوان