دستگاههای فتوکپی همچون سایر دستگاههای مورد استفاده، پیش از آغاز به کار نیاز به طی فرآیندهای نصب و راهاندازی دارد. در ارتباط با دستگاههای فتوکپی، به ویژه دستگاههای فتوکپی تجاری، که غالباً در چاپخانه و مراکز نشر استفاده میشوند، توصیه میشود مراحل نصب و راهاندازی دستگاه کپی، توسط کارشناسان انجام شود.
توجه به این نکته سبب میگردد تا ضمن نصب صحیح دستگاه، کاربران با استانداردهای کار با این دستگاه آشنا شده و توصیههای لازم را از سوی کارشناسان دریافت نمایند.
برای کار با دستگاه کپی انواع برندهای مختلف، از جمله دستگاههای کپی برادر، به طور کلی کافیست موارد درج شده در این مقاله دنبال گردد. اگر چه ممکن است در بعضی موارد جای دکمه و گزینههای ذکر شده بر روی دستگاه و صفحه دیجیتالی آنها کمی متفاوت باشد با این وجود راهنمای کلی ارائه شده در این مقاله، کمک شایانی به شما جهت نصب و راهاندازی دستگاه کپی خواهد کرد.
در صورت مواجهه با اشکال در حین استفاده از راهنمای آموزش راه اندازی دستگاه فتوکپی میتوانید از طریق راههای ارتباطی درج شده در وبسایت با کارشناسان ما در نمایندگی برادر تماس گرفته و راهنماییهای لازم را دریافت نمایید.
آموزش راه اندازی دستگاه فتوکپی
آموزش راه اندازی دستگاه فتوکپی که در این بخش ارائه میگردد مربوط به دستگاههای فتوکپی رومیزی و ساده است. همانگونه که گفته شد جهت راهاندازی دستگاههای فتوکپی پیشرفته بهتر است از حضور کارشناسان این حوزه برخوردار گردید تا با استاندارهای کار با این دستگاه و نگهداری از آن آشنا گردید.
اگر دستگاه کپی برادر خود را به تازگی خریداری کردهاید در وهله نخست، نیاز است تا به آرامی دستگاه کپی را از کارتون آن خارج کرده و یونولیتها و چسبهای حفاظتی را از آن جدا کنید. پس از این کار و قرار دادن دستگاه کپی در محل مورد نظر، پیچ نگهدارنده صفحه اسکن را از دستگاه جدا نمایید. در ادامه، درب بغل دستگاه و سپس درب جلو دستگاه را بازنمایید.
پس از بازکردن درب جلو دستگاه، یونیت دولوپر دستگاه را خارج نمایید و آن را شارژ نمایید. پس از شارژ شدن دولوپر، درب بغل را ببندید. در ادامه کشوی مربوط به نگهدارنده کاغذ را کشیده و نگهدارنده کاست و کاغذ را خارج نمایید.
با این کار دستگاه برای کار آماده میگردد. کافی است تا دستگاه فتوکپی برادر خود را به برق بزنید و تنظیمات لازم را برای کپی گرفتن انجام دهید.
پیش از آغاز به کپی گرفتن توصیه میشود موارد زیر را انجام دهید:
1. صفحه اسکنر دستگاه کپی را پاک کنید. برای پاک کردن صفحه اسکنر دستگاه کپی، کمی از پاک کننده شیشه را بر روی یک اسفنج یا یک دستمال تمیز و نرم بریزید و بر روی صفحه اسکنر بکشید.
2. کاغذ مناسب دستگاه کپی را تهیه کرده و در درون کاست مربوطه قرار دهید. توجه داشته باشید تعداد کاغذهایی که در دستگاه قرار داده می شوند باید متناسب با ظرفیت سینی دستگاه باشد.
3. نکته سوم:
که در آموزش راه اندازی دستگاه فتوکپی میبایست به آن اشاره کرد، توجه به نوع سیستم تغذیه اتوماتیک است. اگر دستگاه شما دارای سیستم تغذیه اتوماتیک یا همان ADF نباشد، میبایست برگه های کاغذ را، برگ به برگ (جداگانه) روی شیشه دستگاه بگذارید.
اما اگر دستگاه کپی شما دارای ADF باشد نیازی به این کار نیست و فقط باید دسته کاغذها را بر روی دستگاه قرار دهید.در صفحه اسکنر یک خطکش به صورت عمودی و افقی وجود دارد که اندازه کاغذها بر روی آنها درج شده است.
با توجه به نوع کاغد مورد استفادهA3 ،A4 ، A5 و.. آنها را روی صفحه اسکنر تنظیم کنید. در صورتی که تنظیم کاغذ به درستی انجام نشود ممکن است بخشی از کاغذ کپی گرفته شده سیاه و یا به صورت ناقص کپی گرفته شود.
4. در کار با دستگاه کپی برادر به این موارد دقت نمایید:
تعداد کپیهای گرفته شده، میزان ظرفیت دستگاه، تنظیم درست کنتراست، نوع کپی مورد نیاز (سیاه و سفید یا رنگی بودن) و …. .
5. امکان گرفتن کپی دو رو:در بعضی از دستگاههای کپی وجود دارد. در صورت نیاز به گرفتن یک کپی دو رو، ابتدا تنظیمات مرتبط با این کار را انجام دهید. زیرا در حالت پیشفرض، غالب دستگاههای کپی به صورت تک رو کپی می گیرند.
6. برای آنکه دستگاه کپی برادر بتواند چاپی باکیفیت از اسناد ارائه دهد، میبایست اندازه کاغذی را که قرار است متن بر روی آن چاپ شود بداند. تشخیص اندازه کاغذ کمک میکند تا دستگاه کپی به صورت خودکار بزرگنمایی یا کوچک کردن تصاویر را انجام دهد. (تعیین اندازه کاغذ مورد استفاده در دستگاه بسیار مهم است. از این رو توصیه میشود اندازه کاغذ در دستگاه تنظیم شود).
7. پس از انجام مراحل درج شده در بخش فوق، دکمه Copy کپی را فشار دهید تا فرآیند کپی آغاز شود. در صورتی که نیاز به توقف عملیات کپی باشد، بسته به نیازتان می توانید از دکمههای Stop یا Cancel استفاده کنید. (نکته: پیش از دادن دستور کپیهای متعدد به دستگاه، ابتدا یک برگ را جهت تست، کپی بگیرید تا از کیفیت چاپ دستگاه مطمئن شوید)
8. نکته آخر:
نکته ای که در آموزش راه اندازی دستگاه فتوکپی برادر ارزش پرداختن دارد آن است که سعی نمایید برای چاپ از بهترین فرمت و تنظیمات استفاده نمایید.