با افزایش انواع ساخت و ساز مسکونی، ابنیه صنعتی و حتی پل های قابل استفاده توسط فناوری تولید افزایشی، شرکت های بزرگ و پیشرو در جهان بیشتر و بیشتر در این حوزه مدرن قرن بیست و یکمی، فعالیت کرده و نوآوری های منحصر به فردی را توسعه می دهند. این شرکت ها برای حفظ و توسعه بازار، نیازمند پرینتر های سه بعدی غول پیکری هستند که توانایی احداث ساختارهای بلند مرتبه و عظیم را داشته باشند و بدین صورت پرینتر سه بعدی ساختمان سازی متولد شد.
با این همه، تعجب آور نیست که گروه بزرگ ساختمانی کشور روسیه با نام AMT-SPETSAVIA برنامه خود را در طراحی، توسعه و تولید بزرگترین پرینتر سه بعدی ساختمان سازی جهان را اعلام کرد.
این پرینتر می تواند سازه ای در ابعاد ۱۱.۵ در ۱۱ در ۱۵ متر را پرینت بگیرد. به گفته سازندگان پرینتر ارتفاع (اندازه آخر) را می توان تا ۸۰ متر نیز افزود.
بامحاسبه ای ساده می توان دریافت پرینتر S-500 می تواند یک ساختمان ۲۶ طبقه را پرینت بگیرد. با وجود آنکه این پرینتر قادر به ساخت سازه ای در این مقیاس است، نمی توان لزوما ادعا کرد ساختمان حاصل بی نقص خواهد بود. این پرینتر می تواند با نرخ ۲.۵ متر مربع سیمان در ساعت پرینت بگیرد. نخستین پرینتر درسال جاری بارگیری می شود.
انتظار میرود اولین نسخه از این چاپگر اواخر سال ۲۰۱۸ میلادی آماده شود. تا پیش از این چاپگرهای سه بعدی تنها امکان چاپ مدلهای مینیاتوری از ساختمانهای مدرن یا در بهترین حالت چاپ مدلی از یک دفتر کار یک طبقه ای را داشتند، ولی در صورت موفقیت در ساخت چاپگری مانند «اس ۵۰۰» شاهد چاپ ساختمانهایی با مقیاس بزرگ و قابل توجه خواهیم بود